Huisstijl & Logo’s

Huisstijl & Logo’s

Logo

Het ontwerpen van een herkenbare en tijdloze identiteit is een vak apart waarvoor veel inlevingsvermogen nodig is. Alle kerninformatie van uw bedrijf moet visueel vertaald worden en zo optimaal mogelijk verpakt worden in uw logo. Het logo bepaalt uw huisstijl en is vaak de eerste communicatie met uw klanten. Uw logo vormt het allerbelangrijkste grafische element dat uw bedrijf heeft.

Houdt u rekening met:

* Herkenbaarheid voor uw doelgroep
* Toepasbaarheid voor diverse media
* Tijdloos karakter
* Groeimogelijkheden van uw bedrijf

Flyers

RijnMedia is gespecialiseerd in het ontwerpen van flyers. We zorgen altijd voor een unieke en passende uitstraling, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht op een door u persoonlijk ontworpen flyer.

Huisstijl

Een goed gekozen huisstijl levert een belangrijke bijdrage aan de door u gewenste beeldvorming over uw bedrijf en product. Deze is vaak bepalend voor de eerste indruk van een potentiële klant. Dus is het van wezenlijk belang om goed na te  denken over uw totale corporate identity. Rijnmedia werkt met verschillende professionele vormgevers en designers en adviseert u graag op alle onderdelen van de ontwikkeling van het huisstijltraject om daarmee uw eigen identiteit en bedrijfsimago te versterken. Voor een uniek en professioneel grafisch ontwerp en imago styling neemt u contact op met Rijnmedia.

Huisstijl & Logo’s Rijnmedia

Flyer SHK Sportcentrum

Huisstijl & Logo’s Rijnmedia

Flyer Boa-uniform

Huisstijl & Logo’s Rijnmedia

Flyer Heigo

Huisstijl & Logo’s Rijnmedia

Flyer SHK

Facebook

Open chat
Goedendag,

Heeft u een vraag over één van mijn diensten?
Powered by