Over Rijnmedia

Over ons

In 2013 is Rijnmedia gestart met een online full service internet bureau. Na in 2012 afgestudeerd te zijn in Communicatie en Multimedia design aan de Hogeschool in Arnhem, is het tijd geworden om mijn kennis en ervaring in een eigen onderneming te stoppen. Hierdoor is het idee ontstaan om Rijnmedia te beginnen. Rijnmedia is een jonge en nieuwe onderneming die luistert naar zijn klanten en ervoor kan zorgen dat de wensen van de klanten omgezet kunnen worden in een goede website of webshop.

Rijnmedia is gespecialiseerd in:

Waar staat Rijnmedia voor?

Rijnmedia staat voor een internet media bureau dat gevestigd is aan de Rijn, die zich vooral bezig houd met digitale media. Rijnmedia verzorgt graag het gehele pakket. Vanuit een vrijblijvend gesprek met de klant tot een uiteindelijke naar wens gemaakte website of webshop. We zetten onze klanten graag op nummer één, wij houden niet van de kleine lettertjes en zijn graag eerlijk en oprecht naar onze klanten.

Wie is onze doelgroep?

Rijnmedia richt zich op alle ondernemingen, of het nu gaat om een eenvoudige website of een uitgebreide webshop. Wij gaan niets uit de weg en zorgen voor een compleet systeem die voldoet aan uw wensen.

Facebook

Open chat
Goedendag,

Heeft u een vraag over één van mijn diensten?
Powered by