Teekwerendekleding

Teekwerendekleding

Teekwerendekleding.nl

Webshop is ontworpen in Magento

Speciale webshop voor teekwerende kleding

Wie regelmatig in de natuur vertoeft, weet het maar al te goed: het voorjaar en de zomer is de tijd van de teken. Dan is het oppassen geblazen. Een beet van een besmette teek kan immers leiden tot de ziekte van Lyme. En dat kan dramatische gevolgen hebben. Het is dus verstandig je daar tegen te beschermen. En daar is nu een speciale website voor ingericht.

Via www.teekwerendekleding.nl kan iedereen precies dát bestellen waar hij of zij behoefte aan heeft. Er is kleding in alle soorten en maten. Maar één ding hebben alle producten gemeen: ze zijn geïmpregneerd met een middel waardoor eventuele teken massaal van je afglijden.

Teken vormen een serieuze bedreiging voor iedereen die zich in de natuur begeeft. Dat kunnen wandelaars zijn, maar ook mensen die voor hun beroep veel buiten zijn. “En het probleem wordt ieder jaar groter”, zegt Dennis van Aalten, die betrokken is bij de nieuwe website. “Het gebied waar deze spinachtige leeft, breidt zich steeds verder uit. Onderzoeksinstituten in Wageningen bevestigen dat. Vroeger kwamen ze vooral voor in landelijke gebieden met bossen en struikgewas. Nu rukken ze op naar de stad.”

Facebook

Open chat
Goedendag,

Heeft u een vraag over één van mijn diensten?
Powered by