Websites

Websites

Wilt u een website laten maken of vernieuwen? Dat kan uitstekend bij Rijnmedia.

Rijnmedia heeft alle expertise in huis die nodig is om vanuit het niets een website te maken of uw huidige website te vernieuwen. Of u nu een hobbymatige website op het oog hebt, een webwinkel of een professionele website voor uw bedrijf: door Rijnmedia kunt u met een gerust hart uw website laten bouwen dan wel verbouwen. Vanzelfsprekend behoort een juiste oplossing voor uw specifieke situatie tot de vele mogelijkheden. Bij de websiteontwikkeling wordt er standaard een traject gevolgd om uw website te realiseren. Alle werkzaamheden worden in nauw overleg met u als klant uitgevoerd. Dit stelt u in de gelegenheid om tijdens het websiteontwikkelings-traject al uw  specifieke wensen kenbaar te maken.

Werkwijze

U wilt een website laten maken door Rijnmedia, hoe gaat dat in zijn werk? Rijnmedia komt bij u langs om uw wensen te bespreken. Daarna ontvangt u een offerte.
Na uw akkoord zetten we de volgende stappen:

  • Grafisch ontwerp
  • CMS installatie
  • Website content plaatsen
  • Testfase website
  • Livegang website
  • Website onderhoud

Bij elke stap wordt u betrokken en is feedback mogelijk. Bent u geïnteresseerd geraakt in de dienstverleningen van Rijnmedia en wilt u een website laten maken of vernieuwen? Neemt u voor meer informatie of een offerte gerust contact met ons op. Via deze link ziet u enkele afgeronde projecten van Rijnmedia.

Rijnmedia A1-installatietechniek
Rijnmedia Linsenhandelsondernmeming
Rijnmedia Debastei
Rijnmedia Vitagro

Facebook

Open chat
Goedendag,

Heeft u een vraag over één van mijn diensten?
Powered by