Veiligheidsschoenen.nl

Veiligheidsschoenen.nl

www.veiligheidsschoenen.nl

Rijnmedia heeft voor Heigo Nederland een compleet nieuwe webshop ontwikkeld. De webshop is ontwikkeld in Magento een gebruiksvriendelijke CMS systeem.
Rijnmedia heeft het complete ontwerp en realisatie uitgevoerd.

Eigenschappen van de webshop

  • 200+ producten
  • Betalen via ideal
  • Import functie
  • Schoenen filter Systeem
  • Voorraad systeem
  • Nieuwsbrief systeem

Veiligheidschoeisel is wellicht het meest persoonlijke en wat betreft de pasvorm zeker het meest kritische onderdeel binnen de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) die medewerkers moeten gebruiken. Dit vraagt naast persoonlijke aandacht en advies vooral ook een deskundige leverancier die u ondersteunt in de te maken keuzes.

Keuzes op het gebied van type, merken en modellen. Maar vooral ook in het vaststellen van de juiste veiligheidsschoen voor iedere individuele medewerker.
Hiervoor werken we al meer dan 20 jaar intensief met alle Europese topmerken samen zodat onze podologen het beste merk neutrale advies kunnen geven. Want een goede veiligheidsschoen houdt mensen aan het werk, voorkomt ziekteverzuim en verdient zich daarom altijd terug. Met deze productfolder willen wij u op weg helpen naar een oplossing op maat. Deze oplossing omvat naast de juiste schoen ook de gewenste dienstverlening, service en after sales. Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag! Onze uitdaging hierin is om u precies te helpen met wat u nodig heeft.

Facebook

Open chat
Goedendag,

Heeft u een vraag over één van mijn diensten?
Powered by